Franchise

Time Out Sport is de grootste franchise sportlifestylewinkelketen van Nederland. Onze winkels zijn voornamelijk gevestigd in het noorden, oosten en midden van het land.

Licentieovereenkomst

Time Out Sport biedt ondernemers de mogelijkheid om onder licentie een Time Out Sport winkel te exploiteren. Bij ondernemerschap komt namelijk heel wat kijken. Collectie, reclame, personeel, imago, inkoop, winstmarge, financiering, ga zo maar door. Time Out Sport biedt de mogelijkheid hier een einde aan te maken doordat Time Out Sport optreedt als franchisegever van de Time Out Sport formule.

Samenwerken

De bedrijfsvoering die Time Out Sport aanbiedt is een ideale samenwerkingsvorm, omdat ze de schaalvoordelen van een grote onderneming paart aan de flexibiliteit van een kleine onderneming. Voor een ondernemer zijn de voordelen, om gebruik te maken van de Time Out Sport licentieformule, groot namelijk gezamenlijk marketing; meer inkoopmacht; begeleiding vanuit de organisatie …en toch zelfstandig ondernemer blijven!

Profilering van de winkels

De opzet van de Time Out Sport formule zijn sportlifestylewinkel. Een Time Out Sport winkel profileert zich door een uitgekiende collectie van bekende sportmerken en in mindere mate hardware sportartikelen, toegesneden op een brede groep consumenten. Daar waar Time Out Sport zich heeft gevestigd en in de toekomst gaat vestigen, is dit een aanvulling op de locale markt. De meeste vestigingsplaatsen kennen namelijk wel modewinkels en ook wel de traditionele sportwinkels maar niet volgens de laatste trends ingerichte sportmodewinkels.

Collectie op maat

De collectie wordt afgestemd op de verschillende doelgroepen van de Time Out Sport winkels. De ene plaats zal nu eenmaal trendgevoeliger zijn dan de ander. Afhankelijk van de behoefte binnen de vestigingsplaats zal er om deze redenen rekening worden gehouden bij de inkoop van de verschillende filialen. De overzichtelijke presentatie en strakke indeling van de sportmerken in het zeer functionele en duurzame interieur zorgen voor een professionele, sfeervolle en klantvriendelijke uitstraling. Time Out Sport is voortdurend in beweging en speelt in op nieuwe trends zowel op artikelniveau als op winkelniveau.

De consument staat centraal

De klanten van Time Out Sport zijn kinderen en volwassen tot ongeveer 60 jaar. Time Out Sport is voor hen een vertrouwd adres waar zij voor een gemiddelde prijs functionele sportartikelen en vrijetijdskleding kunnen kopen. De consument wordt bij Time Out Sport duidelijk centraal gesteld. Er wordt gestreefd naar een persoonlijke band tussen de klant en de medewerkers van Time Out Sport. Kwaliteit en service staan dan ook hoog in het vaandel.