Over ons

Sportlifestyle heeft een naam!

Combineer een breed scala aan sport- en sportlifestyle merken met een uitdagende en inspirerende omgeving. Doe er nog een enthousiast verkoopteam bij met een hoge servicegraad en je hebt de ingrediënten voor de sportlifestyle winkel die jouw motivator kan zijn voor een sportief en dynamisch leven. Die winkel heet Time Out Sport.

Stylecoach

Elke dag staan er gemotiveerde stylecoaches voor jou klaar voor het beste advies en om de nieuwe trends binnen de sportlifestyle wereld met jou te delen. Al onze medewerkers worden getraind om jouw sportieve leven aangenamer te maken en het beste uit jezelf naar boven te halen. Kleren maken nu eenmaal de man of vrouw. Je voelt je beter in een nieuwe outfit. Presteert beter, maakt het leven een stukje leuker voor jezelf en je omgeving. Daar werken wij graag aan mee.

Collecties

Op onze blog vind je een groot en breed assortiment dameskleding en schoenen van de belangrijkste merken voor zowel een hippe uitstraling op straat als ook in de gym. Merken als Only Play, O’Neill, Ellesse, Protest en Le Coq Sportif, maar natuurlijk ook uitgebreide collecties van Adidas en Nike maken het mogelijk dat jij je 24 uur per dag op en top een sportlifestyle addict kunt voelen.

Ook de mannen kunnen bij ons terecht voor het 24 uurs sportlifestyle gevoel. Naast de echte sport- en voetbal merken als Adidas, Nike en Puma vind je op onze site de grootste collecties van de merken Le Coq Sportif, Pantofola D’Oro, O’Neill, Brunotti en TwinLife . De echte sport addict die er altijd trendy en toch sportief bij wil lopen kan zich bij ons echt uitleven. Wij weten wat sportieve en dynamische mannen willen.

Kortom. Time Out Sport is the place to be voor iedereen die sportief en dynamisch in het leven staat! Wij hopen je snel eens te begroeten op onze blog.

Sportlifestyle your & our way of life!

  • Het grootste aanbod sportfashion kleding en schoenen
  • Altijd de laatste trends op onze blog
  • Locale ondernemers met hart voor hun klant
  • Talloze sport lifestyle adviseurs met vakkennis
  • Een hoge servicegraad
  • Altijd top aanbiedingen, high fashion voor low prices
  • Club membership voordeel bij lidmaatschap
  • Omruilgarantie in alle vestigingen