Ervaar je eten op een hele andere manier dankzij de food concepts van Anne Fleur

Eten is meer dan alleen maar een buikje rond eten. Dit was vroeger wellicht zo, maar tegenwoordig kan eten een ervaring zijn waar je nog lang van na kunt genieten. Natuurlijk gaat het bij goed eten om de smaak, maar het is niet voor niets dat de opmaak van het bord tegenwoordig ook heel belangrijk is. Het oog wil immers ook wat. Ook de geuren zijn belangrijk, want via de neus komt de smaak van het eten ook binnen, maar via een andere weg. Het zijn dus niet alleen maar de smaakpapillen die het eten kunnen waarderen. Als dat zo was, dan konden we al het voedsel immers gewoon in de blender doen en serveren in een glas. Zolang de smaak goed is, maakt het niet uit hoe het ruikt of hoe het eruit ziet. Maar eten is een ervaring als je weet hoe je het eten en de gerechten moet presenteren. Dus een kok is vaak ook een kunstenaar. Het bord wordt opgemaakt op een manier waarbij men het eigenlijk zonde vindt om op te eten. Want zodra men aanvalt, dan doet men het mooie kunstwerk teniet. Een eetervaring is dus iets waar je heel goed van kunt genieten als werkelijk alles uit de kast wordt getrokken. Je kunt even snel een broodje smeren en deze onderweg in je mond proppen, terwijl je druk bezig bent met 100 andere dingen. In dit geval voorzie je je lichaam van energie en dat is het dan. Daar ontkom je af en toe niet aan, want het leven van de moderne mens is druk en hectisch. Maar je kunt ook aanschuiven aan een tafel die is opgemaakt door Anne Fleur. Zij werkt met moderne food concepts en zij kijkt hierbij naar alle facetten van de eetervaring. Het gaat hierbij dus om een mooi opgemaakte tafel met allerlei gerechten in de vorm van kleine kunstwerken. Natuurlijk gaat het om de smaak van alle gerechten. Verder denkt ze ook goed na over de variatie en de balans van de verschillende food concepts. Dus als je binnenkomt en de tafel ziet, dan wordt je meteen al overweldigd door de uitstraling. De ervaring is dan al begonnen voordat je ook maar een hap hebt genomen. Vervolgens zie je hoeveel aandacht Anne Fleur aan haar food concepts besteedt. Elk gerecht is een lust voor het oog en brengt iets unieks naar de tafel. In dit geval dus in letterlijke zin. Dus als je echt verast wil worden door een eet ervaring en de food concepts van Anne Fleur’s eetlandschap, dan doe je er goed aan om te reserveren. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden bij Anne Fleur Sanders Creative Chef.

Laat je verassen door de creativiteit van Anne Fleur en haar originele food concepts

Het is bijvoorbeeld ook een heel goed idee om gebruik te maken van Anne Fleur’s diensten indien je een dieet volgt of voedselbeperking hebt. Anne Fleur kan met de informatie over de beperkingen aan de slag gaan en een speciaal diner op maat maken. Zij zal hierbij gebruik maken van food concepts die aansluiten bij je dieet. Zo kun ook jij gewoon genieten van de optimale eet ervaring.

Surf naar annefleursanders.nl voor meer informatie over food concepts

Op de site van annefleursanders.nl kun je van alles te weten komen over food concepts, maar ook andere onderwerpen komen op de site natuurlijk aan bod zoals:

  • Food design
  • Food styling
  • Eetlandschappen

Je kunt zelfs bij Anne Fleur terecht als je een Bruidstaart wilt laten maken. Lees meer…