Fysiotherapie Eindhoven

In ons leven lopen we tegen spanningen aan en die kunnen zich soms manifesteren als pijn in het lichaam. Met andere woorden. U ervaart fysieke klachten die niet zomaar weggaan. Vaak ligt het probleem van pijnklachten dieper in het lichaam. Fysiotherapie in Eindhoven kan de eerste stap zijn die u zet naar het verhelpen van deze klachten. Bent u woonachtig in de omgeving van Eindhoven en wilt u graag van uw pijnklachten af, dan is het zaak dat u er voor zorgt dat u contact opneemt met de beste fysiotherapie in Eindhoven en die vindt u bij Fysiotherapie Praktijk nummer 1. Op de website praktijknummer1.nl kunt u terecht voor fysiotherapie in Eindhoven die u op de lange termijn van uw klachten af zal helpen. Hoe ontstaan klachten aan het lichaam? We krijgen er allemaal wel eens mee te maken, sommige mensen meer dan andere mensen. Maar fysieke klachten horen toch een beetje bij het lichaam. U kunt dat voor een groot deel voorkomen door er voor te zorgen dat u genoeg beweegt en gezond eet. Maar ook is het van belang om op uw houding te letten. Ieder lichaam heeft als het ware zijn sterkte- en zijn zwaktepunten en het is van belang die punten te herkennen. Om klachten aan het lichaam te voorkomen is het dan goed om te weten welke oefeningen u kunt doen om bepaalde pijnpunten in het lichaam op te heffen. Fysiotherapie in Eindhoven werkt met cliënten die een actieve rol willen spelen in het proces van herstel. Voor genezing en verbetering van pijnklachten in het lichaam moet er een persoonlijke behandeling worden opgezet waarbij er wordt gekeken naar het lichaam. Oefeningen moeten vervolgens op regelmatige basis worden uitgevoerd en dat kan dan al snel voor verlichting van de pijnklachten zorgen. Maar het is belangrijk om ook te weten dat fysiotherapie in Eindhoven alleen maar werkt wanneer u zelf een actieve rol speelt in het herstel en de oefeningen die de therapeut meegeeft, ook echt doet. Kies voor fysiotherapie in Eindhoven:

  • Als u graag duurzaam van uw klachten af wilt komen;
  • Als u al tijden rondloopt met pijn en daar iets aan wilt doen;
  • Als u het prettig vind om persoonlijk advies te krijgen. 

Fysiotherapie in Eindhoven van Patty Faasen

In 2006 startte Patty haar eigen praktijk waarin ze zich niet onverdienstelijk richtte op fysiotherapie in Eindhoven voor mensen met verschillende fysieke klachten. Voor Patty is fysiotherapie in Eindhoven en het behandelen van haar patiënten een ware passie en dat merkt u terug wanneer u kiest voor fysiotherapie in Eindhoven bij deze praktijk. De persoonlijke aanpak en de betrokkenheid van Patty maken dat u zich goed en veilig voelt in de praktijk en dat is zeer bevorderlijk voor het proces van genezing. In 1994 studeerde Patty af aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en sindsdien heeft zij vele opleidingen gevolgd die haar tot een ervaren deskundige maken waar je naar op zoek bent wanneer je zoekt naar fysiotherapie in Eindhoven.

Neem contact om meer te weten

Mocht u zelf al een tijd rondlopen met fysieke klachten maar heeft u tot op heden nog geen actie ondernomen om eens te kijken waar die klachten vandaan komen? Dan is het een goed idee om eens contact op te nemen met Praktijk Nummer 1. Hier bent u op het juiste adres voor een behandeling op maat. Er wordt altijd gekeken naar u gestel en hoe daar met de juiste oefeningen verbetering in kan worden aangebracht. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met deze praktijk nabij Eindhoven.