Ik voel me weer uitstekend dankzij Herbalife producten

De afgelopen jaren is er veel in mijn leven veranderd en niet alleen dankzij de Herbalife producten. Na een burn-out ben ik mijn baan verloren en ben ik in een proces geraakt waarbij ik van een uitkering moest rondkomen, terwijl ik een slopende tijd doorgemaakt heb met veel solliciteren en ook veel afwijzingen. Mijn leven was uit balans geraakt, ik had geen energie meer, ik had aan de ene kant weinig zin om te eten, maar omdat ik ook een emotionele eter kan zijn, at ik op de verkeerde momenten de verkeerde dingen. Het resultaat. Ik ben in twee jaar tijd ruim twintig kilo aangekomen. Ik vond gelukkig wel weer een baan en merkte dat mijn leven weer op de rit kwam, maar mijn gewicht ging daarin niet mee. En dat terwijl mijn omvang me begon tegen te staan. Ik merkte in mijn dagelijkse handelingen dat ik me niet gemakkelijk meer kon bewegen en ik schaamde me ook vooral. Er is niets mis met een maatje meer, ik vind het zelfs soms wel mooier bij vrouwen, maar wanneer je merkt dat je totaal niets meer past dat in je kast hangt, dan kom je toch wel tot een conclusie dat er wat moet gebeuren. Alleen het lukte me niet. En toen kwam ik in contact met Karin Duijvestijn van EF Balans. Via haar website efbalans.nl had ik gelezen over Herbalife producten en dat die je weer kunnen helpen bij een energiek en fit bestaan. Ik was overtuigd, ik had hulp nodig en de Herbalife producten zouden me daarbij helpen.

Afvallen met Herbalife producten

Karin is mijn trouwe coach geworden en aan haar heb ik veel steun gehad. Maar de Herbalife producten hebben het echte werk gedaan. Deze producten bevatten alles wat je nodig hebt:

  • Vezels
  • Vitaminen
  • Mineralen
  • Eiwitten
  • Water
  • Goede vetten

Een compleet pakket aan alles wat je bij elke dag nodig hebt om goed en energiek te kunnen functioneren. Je eet gewoon maaltijden die verantwoord zijn en hebt tussendoortjes voor de momenten dat je trek begint te krijgen of even toe bent aan wat energie. De Herbalife producten smaken allemaal boven verwachting goed en ik merkte al snel dat ik in een ritme begon te komen waarin de Herbalife producten van mijn vaste patroon deel begonnen uit te maken. Toegegeven, alle begin is moeilijk en ook hierbij, maar dat duurt niet lang. Ik ontdekte dat ik met lichte beweging en een uitgebalanceerd dieet met Herbalife producten begon af te vallen. En wanneer dat gebeurt, dan raak je gemotiveerd om voortgang te maken en door te gaan. Natuurlijk komen er momenten dat je even misstapt en terugvalt in een emotie waarbij je toegeeft aan ongezond eten. Natuurlijk kom je soms ook op momenten dat gewichtsafname stagneert, maar dankzij de inspiratie van Karin en de Herbalife producten duurde ook dit steeds maar even.

Het voordeel van deze producten

Natuurlijk is afslanken één van de voordelen van Herbalife producten. Maar ik begon me inderdaad energieker en fitter te voelen. Ik kreeg meer energie om dag aan te kunnen, meer energie om ook mijn lichaamsbeweging te verbeteren en een ander voordeel is dat je niet te veel bezig hoeft te zijn met het hele afvalproces. Het maakt gewoon onderdeel uit van je dag en van je dieet. Je bent geen calorieën aan het tellen of juist als een malloot in de sportschool aan het worstelen. Ik heb tijd gehad om aan te komen, dan heeft het ook tijd nodig om weer af te vallen. Herbalife producten stellen je in staat om dit verantwoord en op een gezonde manier te doen.