Nieuws melden aan de klantenservice van Trouw

Wilt u graag in het openbaar of juist anoniem een tip melden aan een respectabele krant? Dan denkt u misschien al snel aan de Trouw. Het is een krant met een lange staat van dienst met een christelijke inslag. Sinds jaar en dag willen ze op een zo respectvolle en eerlijke manier het nieuws brengen maar daar hebben ze u uiteraard ook voor nodig. Hun journalisten behandelen daarom ook uw nieuwsfeitjes, mits het uiteraard noemenswaardig is. Bel in ieder geval de klantenservice van Trouw als u iets wilt melden. Dat kan met naam maar ook geheel anoniem. Naast het overduidelijke feit dat u snel met een medewerker van de klantenservice van Trouw in contact kunt komen door hen te bellen, zijn er ook andere moderne opties. Denk aan het sturen van een e-mail, hen aanspreken via de sociale media tot aan het versturen van een ouderwets faxbericht. De klantenservice van Trouw zal alles op alles zetten om u snel te woord te staan. Bent u trouwens nog op zoek naar de contactgegevens van de klantenservice van Trouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op deklantenservice.nl vindt u namelijk in een overzicht van kranten en andere mediaoutlets de klantenservice van Trouw. Klik op het artikel en u wordt direct doorverwezen naar onze pagina die we hebben gewijd aan deze krant. U leest er vanzelfsprekend wat hun website is, wat hun telefoonnummers zijn en u kunt een korte geschiedenis over de Trouw lezen.

De klantenservice van Trouw staat voor u klaar

Onze website kunt u beschouwen als de moderne variant op de telefoongids. Of misschien dat de Gouden Gids accurater is omdat we enkel de contactgegevens van diensten, bedrijven, instellingen en overheidsorganen in onze database opnemen, en dus niet de adresgegevens van particulieren. Die kunt u elders op het internet vinden. U kunt onze site beschouwen als interactief medium. Want het is niet enkel mogelijk om de gegevens van bijvoorbeeld de klantenservice van Trouw te vinden:

  • U kunt ook uw eigen bedrijf toevoegen door ons een e-mail te sturen via het online formulier,
  • U kunt na afloop van uw gesprek met de klantenservice van Trouw uw oordeel geven in de vorm van een rating van 1 tot en met 5 sterren. Daar zullen toekomstige bellers zeker iets aan hebben,
  • En u kunt gebruik maken van ons eigen telefoonnummer. Slaat u dit nummer even op want als u met onze eigen klantenservice belt, dan kunnen we u het nummer van bijvoorbeeld de klantenservice van Trouw direct geven. Dat is niet de enige service die we verlenen want we kunnen u tevens kosteloos doorverbinden.
  • Ook kunt u voor de bedrijven waar het voor geldt het complete keuzemenu nalopen. Schrijf de nummers in die u moet intoetsen zodat u niet het bandje hoeft af te luisteren en u zich aldus direct kunt laten doorverbinden met de juiste afdeling. Dat scheelt enorm veel irritaties, frustraties en tijd.

Ook diverse andere kranten vindt u in onze database

Om de krant op te zeggen of om juist een abonnement af te sluiten kunt u de klantenservice van Trouw contacteren. Misschien ontvangt u uw krant helemaal niet meer of krijgt u de krant pas laat in de ochtend. Dan is het zaak om dit spoedig aan de klantenservice van Trouw te melden zodat ze actie kunnen ondernemen. U hebt recht op uw krantje in de vroege ochtend terwijl u geniet van uw ontbijt en een sterke kop koffie. Laat het er daarom niet bij zitten want u betaalt er immers voor. Vanaf nu kunt u zich direct laten doorverbinden!