Afvallen met bio hcg

Heb jij je ook voorgenomen dat je graag wat af wilt vallen, maar lukt dat nog niet zo goed? Probeer het dan eens met een bio hcg kuur. Veel mensen in Nederland zouden graag wat lichter willen zijn, de een wil een paar kilo kwijt raken, de ander graag heel veel. Wat voor jou ook geldt, zeker is dat er voldoende diëten zijn om uit te kiezen. Ieder jaar is er wel weer een nieuwe hype op dieetgebied en mensen proberen dan volgens deze methode gewicht te verliezen. Vaak gaat dat met moeite en is het resultaat uiteindelijk niet langdurig. Met bio hcg van Orthokliniek wordt het diëten een stuk gemakkelijker en bovendien kun je hier een langdurig resultaat mee behalen. Wat is nu het lastigste punt van een dieet? Dat is vaak dat je minder calorieën mag eten dan je gewend bent en daardoor krijg je te maken met een hongergevoel. Dat gevoel is vaak wel even te negeren, maar je houdt dat meestal niet heel lang vol. Stop je met het dieet, dan zul je bovendien vaak ook snel weer aankomen, omdat je weer terugvalt in je oude eetgewoontes. Met bio hcg heb je van deze problemen veel minder last.

Wat is bio hcg?

Bio hcg is een 24 dagen durende afslankkuur, waarbij je een ander eetpatroon combineert met het gebruik van speciale ampullen. Het eetpatroon krijg je helemaal uitgelegd in een speciaal boek, waar vele recepten in staan en waarin staat op welk moment van de dag je welke gerechten zou moeten eten. De ampullen bevatten:

  • L-carnitine
  • citroenzuur
  • orthomoleculaire kruiden
  • gedistilleerd water

Deze speciale bio hcg ampullen hebben een groot effect op je lichaam. Zo zorgt het citroenzuur ervoor dat de energieproductie versneld wordt en vet eerder verbrand wordt. L-carnitine speelt een rol bij het verplaatsen van vet naar cellen waar zij uiteindelijk verbrand zullen worden. En de speciale orthomoleculaire kruiden hebben effect op de hypothalamus. In dit deel van de hersenen worden de vetverbranding, het hongergevoel en de eetlust aangestuurd. Het kruidenmengsel zorgt ervoor dat je minder eetlust krijgt, dat je minder snel last krijgt van een hongerig gevoel en dat je vetverbranding verbeterd. Op die manier stimuleren de bio hcg ampullen dus alle zaken die nodig zijn om effectief af te kunnen vallen en daardoor is het zo succesvol. Je staakt je dieetkuur niet omdat je steeds honger hebt, je hebt minder snel trek, je vetverbranding gaat omhoog waardoor je effectiever afvalt en de bijgevoegde recepten bieden heerlijke gerechten.

Langdurig effect

Heeft bio hcg nu ook een langdurig effect of is het resultaat slechts van korte duur? Dat ligt natuurlijk grotendeels aan jezelf. Als jij meteen na de 24 dagen durende afslankkuur ongezond gaat eten, de zakken snoep, repen chocola en zakjes chips weer niet weerstaan kunnen worden, dan zul je maar kort kunnen genieten van je behaalde resultaat. Toch heeft bio hcg een grotere kans van slagen dan andere diëten, omdat je hiermee daadwerkelijk je eetpatroon aanpast. Deelnemers geven aan dat zij de recepten erg waarderen en deze gerechten ook na de 24 daagse kuur nog regelmatig koken. Bij hen is daadwerkelijk een verandering in eetgedrag ontstaan en het receptenboek heeft daar zeker bij geholpen. Als jij ook na de speciale ampullenkuur met regelmaat gebruik blijft maken van de tips en gerechten die in het bijbehorende boek staan, dan zul je merken dat je gezonder eet en daardoor ook op je streefgewicht blijft. En natuurlijk mag je dan ook wel eens een keer zondigen. Bio hcg is dus een uitstekende keus als je op een effectieve manier langdurig gewicht wilt verliezen! Lees meer..