Een haarbandje gebruiken? Het is weer helemaal hip

Zoekt u een leuk haarbandje om uw bos haar bij elkaar te houden? Of zoekt u een haarbandje als cadeautje voor uw partner, vriendin, familielid of dochter? Om wat voor redenen u dan ook een haarband zoekt, bij trishabands bent u aan het juiste adres. We verkopen diverse bandjes met geweldige motiefjes, in diverse kleuren en met een zeer unieke anti slip functie. Dat maakt het haarbandje dat u hebt uitgekozen zeer geschikt voor sportactiviteiten. Een haarbandje dat uitvalt zodat uw haar voor uw ogen valt tijdens een sportwedstrijd is vreselijk irritant. Het kan u zomaar de wedstrijd kosten. Ons haarbandje is eenvoudig vast te maken en zal uw paardenstaart bij elkaar houden, wat voor onverwachte beweging u dan ook mag maken. Trisha heeft zich dan ook voornamelijk op vrouwen gericht die veel bewegen en sporten. Ook voor bij het dansen is het een uitzonderlijk goed idee om een haarbandje van Trisha te gebruiken en zo zijn er nog diverse andere activiteiten waarbij een haarband waarschijnlijk als geroepen komt. Zelfs als u een vol bos haar hebt maar u door de regen zonder paraplu of capuchon moet, is er niets zo vervelend als nat sluik haar in uw gezicht valt. Ook in dat geval: zorg ervoor dat u een haarbandje op zak hebt.

Kies op onze website een mooi haarbandje uit

Zoals u op onze website kunt zien bieden we u een keur aan bandjes. Onze site is eenvoudig ingericht en u kunt dan ook alle beschikbare bandjes in een keer voor ogen zien. Hebt u een keuze gemaakt? Geef dan aan of het een geschenk is of niet. We kunnen het eventueel even voor u inpakken. We hebben de bandjes ingedeeld in de volgende categorieën:

  • Nieuwe bandjes. Komt u zo nu en dan eens een kijkje nemen op deze pagina. Dan bent u misschien wel de eerste met een unieke haarband van Trisha! Bookmark de website en kijk zo nu en dan eens rond.
  • Tevens kunt u kiezen tussen de volgende grootheden: 10, 20 en 25 centimeter. Zo is er voor iedere haardikte wel een mooi haarbandje te vinden.
  • Wilt u echt opvallen? Koop dan een reflecterend haarbandje. Leuk voor speciale gelegenheden zoals de kerstdagen, een gala, een diploma-uitreiking of tijdens een dans- of sportevenement.

Vindt u de huidige collectie niet afdoende en wilt u liever zelf een anti slip haarbandje ontwerpen? Dan kan dat ook via de site! Kijkt u maar eens bij “custom”. Klik daar uw gewenste kleur aan. Dit kan in het zwart, roze of geel. Kies dan de kleur van de tekst: zwart of wit. En ten slotte voegt u een leuke tekst toe die we op het bandje afdrukken.

Een bestelling is snel gemaakt dus geef het eens een kant

Deze bandjes vallen onder het one-size-fits-all principe. Kortom: u kunt ze te allen tijde gebruiken. Klik dus de bandjes aan die u wenst en vervolg uw digitale weg. Log in op uw account door het wachtwoord en uw inlognaam in te voeren. Hebt u nog geen profiel? Registreer u dan gratis. De kans dat u in de toekomst nieuwe bandjes wilt hebben is best groot. Dan hebt u een leuke collectie om uit te kiezen en is het niet erg dat er zo nu en dan eens een bandje spoorloos verdwijnt. Als u al een account hebt, dan hoeft u niet al uw gegevens in te vullen. U kunt direct betalen via iDEAL, PayPal of uw credit card en het zal niet langer dan een werkdag duren voordat het pakketje wordt thuisbezorgd. Zonder extra verzendkosten! Lees meer..