Dankzij de e sigaret wordt u gezonder

E-liquidwinkel | E-sigaret

Onze site is niet geschikt voor minderjarigen en ook niet voor niet-rokers. Tenzij u natuurlijk altijd al hebt willen roken en het u leuk lijkt om een e sigaret te gebruiken met vullingen zonder verslavende stoffen. Maar dat is slechts een niche, een markt die maar voor weinigen is weggelegd. Doorgaans kloppen rokers bij ons aan die graag willen overstappen op de e sigaret. En dat is niet meer dan logisch want het roken van een e sigaret is vele malen gezonder dan het roken van sigaren, sigaretten en pijptabak. Dat komt onder andere omdat u enkel nog waterstofdamp uitademt. Passief meeroken is daardoor niet langer mogelijk en dus mag u waarschijnlijk weer op alle openbare plekken een e sigaret opsteken. Er komen geen gele vlekken op de muren en meubelen en ook niet op uw tanden en vingers. U krijgt dankzij de e sigaret ook geen gevaarlijke vieze stoffen meer binnen zoals teer en koolmonoxide. Wel bepaalt u of u de verslavende stof nicotine nog altijd tot u neemt. De smaak zal uw favoriete tabak kunnen zijn, maar we hopen voor u dat u in de toekomst besluit om lichter te gaan roken en om eens een kruidig of fruitig smaakje te gaan proberen. Bij e-liquidwinkel.nl gaat het u vast en zeker lukken om de juiste e sigaret inclusief onderdelen, opladers en natuurlijk de vullingen te bestellen want we bieden in deze webwinkel een breed assortiment aan van bekende A-merken uit Europa.

Bestel naast de e sigaret alle bijbehorende accessoires

Komt u er niet helemaal uit omdat u voor het eerst een e sigaret wilt kopen? Of vraagt u het zich af wat zoal de voordelen zijn? We hebben een aantal overtuigende argumenten voor u op een rijtje gezet:

  • Het is veel goedkoper om een e sigaret te kopen. U hebt nadien enkel nog vullingen nodig die u natuurlijk in grootverpakkingen online bij ons kunt bestellen. Daarom raden we het u trouwens aan om een gratis profiel aan te maken. Dan kunt u nog sneller een bestelling afronden.
  • Het is een stuk gezonder. Weliswaar bent u nog altijd verslaafd. Het is wel de ideale manier om uw nicotinetoevoer langzaam maar zeker te verlagen totdat u eindelijk op het punt bent beland dat u geestelijk en lichamelijk niet langer afhankelijk bent van deze stof.
  • U mag binnen weer roken, zowel thuis, op het werk als in een horeca- of uitgaansgelegenheid.

Wat is nu eigenlijk de beste e sigaret? Dat hangt puur af van uw wensen. Qua design, werking, duur en smaak hebt u namelijk nog heel wat uit te zoeken. Maak daarom gebruik van de handige online vergelijker en kijk ook even bij top tien lijstjes met lekkerste smaken. Wist u trouwens dat u ook uw eigen smaak kunt samenstellen? Kijk snel bij de DIY pakketten.

Dit is een meer dan prima alternatief!

Zoekt u een cadeau voor een verstokte roker die stilletjes de wens heeft om te stoppen? Dan is een e sigaret een geschikt cadeautje. Bezoek onze website, maak een weloverwogen keuze en betaal direct via een digitale betaalservice. Als u op werkdagen voor 20:00 uur hebt besteld, dan ontvangt u het pakketje doorgaans de volgende dag al aan huis. U krijgt er in ieder geval een Track & Trace nummer bij zodat u de bestelling op de voet kunt volgen. Hebt u ten slotte nog vragen over elektronisch roken, het bestelproces of bent u op zoek naar persoonlijk advies? Dan kunt u ons uiteraard even een berichtje sturen via het contactformulier of door ons op te bellen. Lees meer…