Dankzij deze brace heb ik minder last van mijn enkel artrose

enkel artrose - Braces4Artrose

Vorig jaar is bij mij enkel artrose geconstateerd en dat betekende voor mij ook dat ik dus voorlopig niet meer kon volleyballen. Dat vond ik een heel grote klap omdat het namelijk algemeen bekend is dat wanneer je lijdt aan enkel artrose, dit nooit meer over zal gaan. Deze aandoening is namelijk familie van reuma en dat belooft niet veel goeds. Gelukkig zijn er wel mogelijkheden om de pijn een beetje te verzachten. Het is namelijk zo dat wanneer je aan enkel artrose je kraakbeen tussen je botten langzaam maar zeker aan het verdwijnen is. Dat is iets wat op de lange termijn heel pijnlijk gaat worden, maar wanneer je er snel bij bent, kun je veel van deze pijn op tijd vermijden. Ik ben meteen naar de dokter gegaan toen ik vond dat mijn spierpijn na het volleyballen altijd wel heel erg lang aan bleef houden en toen kreeg ik dus de diagnose te horen dat ik enkel artrose had. Dat was wel het laatste waar ik op zat te wachten. De dokter vertelde mij dus ook dat ik er niet vanuit moest gaan dat ik genezen zou kunnen worden, maar dat het wel goed mogelijk was om hulpmiddelen te kopen die mijn pijn een beetje zouden kunnen verzachten. Daar ben ik dus maar een keer naar gaan kijken en op die manier kwam ik terecht op de site Braces4Artrose.nl. Deze site biedt allerlei handige hulpmiddelen voor mensen die aan allerlei vormen van enkel artrose leiden. Ik vond het prettig om te merken dat ze hier ook enkel artrose hulpmiddelen verkochten en daar heb ik dan ook maar even op geklikt. Het viel mij meteen op dat de braces er heel goed en stevig uitzagen en bovenal viel het mij op dat ik voor deze producten helemaal niet veel geld hoefde te betalen.

Ik kocht een brace voor mijn enkel artrose en betaalde geen verzendkosten

Op de site van Braces4Artrose.nl las ik heel veel interessante informatie over enkel artrose. Ik las hier dat ik een brace kon aanschaffen die de druk op bepaalde punten in mijn enkel kon verzachten. Dat zou heel erg fijn zijn, want ik voel altijd veel pijn wanneer ik mijn enkel ook maar een beetje intensief ga gebruiken. Door mijn enkel artrose heb ik namelijk helemaal geen kraakbeen meer in mijn enkeltje en dat veroorzaakt dus heel veel pijn. Met de brace van dit bedrijf worden die drukpunten een beetje verlicht, waardoor je dus veel minder klachten ervaart. Dat was precies waar ik naar op zoek was en dus heb ik hier snel een brace besteld. Het leuke aan dit bedrijf is dat je een heel hoogwaardig product in huis krijgt en dat je geen verzendkosten hoeft te betalen wanneer je meer dan 25 euro uitgeeft. Ik ben mijn brace thuis meteen gaan dragen en alhoewel het wel even wennen was, merkte ik al heel snel dat ik minder pijn ervoer. Ik had niet gedacht dat dit nog mogelijk was en vandaar dat ik ook nog geen seconde spijt heb gehad van mijn aankoop.

Ik heb ervaar veel minder pijn

De brace die ik via deze site heb gekocht, is heel stevig en verlicht mijn pijn daardoor aanzienlijk. Ik kan weer veel dingen waarvan ik meende ze niet meer te kunnen. Kortom:

  • via Braces4Artrose.nl heb ik hoogwaardige braces kunnen kopen voor mijn enkels
  • ik hoefde geen verzendkosten te betalen want ik gaf meer dan 25 euro uit
  • ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis
  • lees meer…