Fitnessapparatuur voor thuis

Lekkerder in uw vel zitten en u gezonder en vitaler voelen? Thuis trainen met de fitnessapparatuur van Rhodos is de perfecte manier om dit te bereiken. Het grote voordeel is dat u het huis niet uit hoeft om te sporten. Zodra de sportkleding aan is kunt u direct aan de slag. Het aanbod fitnessapparatuur is zeer breed bij Rhodos. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en hebben daarom de beste fitnessapparaten om te trainen voor u op een rijtje gezet.

Beste cardio fitnessapparatuur

Indien u van plan bent om uw conditie te verbeteren of af te vallen zijn cardio apparaten ideaal. Wellicht is de crosstrainer een geschikt apparaat voor u. De bewegingen die u maakt zijn niet belastend voor het lichaam, u traint het gehele lichaam en verbrandt wel 500 tot 600 calorieën per uur. Kortom, een zeer toegankelijk apparaat voor iedereen. Voor de liefhebbers van hardlopen is er de loopband. Van alle machines die er verkrijgbaar zijn worden op de loopband de meeste calorieën verbrand. Het is daarnaast ook nog eens minder belastend voor het lichaam omdat de loopbanden beschikken over een dempingssysteem. Voortaan kunt u heerlijk hardlopen op uw eigen tempo zonder rekening te moeten houden met auto’s of fietsers. Voor het wat zwaardere werk is er de roeitrainer. Hiermee pakt u alle spiergroepen tegelijk aan. Iets gemakkelijker aan uw sportieve doelen werken? Dat kan met een hometrainer van Rhodos. De kans op blessures zijn minimaal. Dankzij de trainingsprogramma’s stelt u gemakkelijk een persoonlijk doel in.

Krachtraining

Voor de sportievelingen die graag aan krachttraining willen doen vindt u bij Rhodos krachtapparatuur, zowel voor de beginneling als ervaren sporter. In uw eigen fitnessruimte mag een goede fitnessbank niet ontbreken. Om de borstspieren, biceps en triceps te trainen gebruikt u dumbells, halters of kettlebells. De professionele fitnessbanken van Rhodos zijn veelzijdig en vervaardigd uit duurzame materialen, zodat u jarenlang fanatiek aan de slag kunt. Ook krachtstations vindt u in de webshop. Hiermee kan vrijwel iedere krachtoefening worden uitgevoerd.

Persoonlijk advies

Alle fitnessapparatuur is online te bestellen. Het is tevens mogelijk een bezoek aan de showroom van Rhodos te brengen. Hier staan maar liefst 400 apparaten voor u klaar om uit te proberen. De specialisten van Rhodos voorzien u graag van persoonlijk advies. Hierbij letten ze op uw houding en beweging tijdens het trainen. Het is namelijk voor iedereen belangrijk dat hij of zei een goede houding heeft tijdens het trainen. Meer weten over het assortiment? Bekijk de website van Rhodos.