Probleemloos afvallen met een virtuele maagband

Overgewicht is voor veel mensen een groot probleem. Niet alleen is het vervelend vanwege de uitstraling waar je mee te maken krijgt als je te zwaar bent, maar het is ook erg vervelend voor de gezondheid. Bewegen gaat moeizaam, laat staan dat je fanatiek kunt gaan sporten. Maar overgewicht heeft zeker ook nadelige invloed op je hart, bloedvaten en je gewrichten. Afvallen is echter lastig als je reeds (veel) te zwaar bent. Daarom kun je kiezen voor een virtuele maagband via HypnosePraktijk.net. Het mooie aan een dergelijke maagband is dat deze volstrekt virtueel is. Dat betekent dat je dus niet onder het mes hoeft. Dat laatste is immers niet zonder risico en mogelijke complicaties. Daarnaast moet je, als je echt veel te zwaar bent, vaak eerst een x aantal kilo’s afvallen voordat de operatie verantwoord is. Het feit dat er dus sprake is van duidelijke risico’s maakt ook dat veel mensen deze stap liever niet zetten. Je kunt dan ook beter kiezen voor een virtuele maagband, want deze is immers geheel zonder risico aangezien er niet echt iets wijzigt in de fysieke realiteit. Je maag blijft onveranderd, maar dankzij de maagband denken je hersenen dat er wel iets is gewijzigd. Daardoor krijg je eerder het signaal dat je vol zit en dus kun je na een bepaalde hoeveelheid eten niet meer verder eten. Een volle maag is afhankelijk van je hersenen. Het signaal van het eten dat je inneemt arriveert pas na een minuut of 20 in de hersenen. Dus als jij binnen dat tijdbestek veel te veel eet, dan heb je niet het gevoel dat je vol zit terwijl je dus wel allang vol zit. Zodra je hersenen eenmaal het signaal ontvangen en terugsturen naar je bewustzijn, dan merk je opeens dat je meer dan vol zit. Dit betekent dus ook dat je via een virtuele maagband het signaal kunt beïnvloeden. De hersenen denken dan ten onrechte dat je al goed vol zit en doordat je voor je gevoel helemaal vol zit, kun je niets meer eten al zou je willen. Door de virtuele maagband krijg je dus veel minder calorieën binnen dan je nodig hebt en dus ga je vet verbranden waardoor je afvalt. En uiteraard is een virtuele maagband ook een stuk goedkoper dan een fysieke maagband. Er zijn slechts drie hypnose sessies bij Hypnose Praktijk nodig om een virtuele maagband te ‘installeren’. Uiteraard wordt er in wezen niets geïnstalleerd, maar de suggestie wordt wel gepland. Als je nieuwsgierig bent naar de kracht van suggestie, dan kun je altijd even de film Inception bekijken.

Surf naar hypnosepraktijk.net voor meer informatie over de virtuele maagband

Als je meer wilt weten over de virtuele maagband, dan kun je uiteraard altijd een bezoekje brengen aan de website. Hier staat in detail beschreven wat een virtuele maagband precies is en hoe deze via hypnose tot stand wordt gebracht. 

Hypnose voor verschillende kwalen 

Alle problemen vinden hun oorsprong vaak in de geest en dus kun je ze via Hypnose vaak ook verminderen. Denk aan problemen als: 

  • Eetstoornissen
  • Slaapstoornissen
  • Seksuele problemen